Algas registreerumine Ida-Virumaa noorte kunstiturniirile 2018!


Tänasest on avatud registreerumine 6. aprillil 2018 Kohtla-Järve Järve Vene Gümnaasiumis juba neljandat korda toimuvale Ida-Virumaa noorte kunstiturniirile.

Ürituse näol on tegemist Eestis erakordse reaalajas toimuva loomekonkursiga, kus iga osaleja käe all peab 3,5 tunni jooksul valmima suuremõõtmeline akrüülmaal etteantud teemal.

Seekordne kunstiturniir on pühendatud Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale ja kannab pealkirja "Vabana sündinud", mis innustab noori mõtisklema vabaduse olemuse üle ning siduma seda enda ning tänapäeva Eesti eluga. Kunstiturniiril saab selgeks, kas me oleme vabad inimesed vabal maal, kellel on vabadus valida kus elada, kelleks saada, keda armastada, kuidas end väljendada, millesse uskuda? Milliseid vabadusi peavad iseseisvas Eestis sündinud noored kõige olulisemaks ning kas nad oskavad neid vabadusi üldse piisavalt väärtustada või võtavad neid iseenesestmõistetavatena ning kuidas seda kõike läbi kunsti edasi anda?

Turniirist, mille eesmärgiks on anda üldhariduskoolide noortele andekatele õpilastele, kelle kunstianne on avaldunud tavakooli kunstitundides, võimalus ennast proovile panna, arendada nende loovat mõtlemist, kunstilist ja sõnalist eneseväljendusoskust ning neid tunnustada, on oodatud osa võtma kõigi Eesti üldhariduskoolide 7.-12. klassi õpilased.

Fotomeenutus eelmise aasta üritusest. Pildi autor: Matti Kämärä

Fotode autor: Matti Kämärä

Võistlus toimub kahes vanuserühmas:

7.-9. klass 10.-12. klass

Üritus toimub avaliku sektori ning eraettevõtete koostöös ning kunstitalente on aastast aastasse toetanud Ida-Virumaa Omavalitsuste Liit, Kohtla-Järve Järve Vene Gümnaasium, Kohtla-Järve linnavalitsus, Selver, Jardin lilled, Koduekstra, Ehituse ABC, AS Farmi piimatööstus, Charlot, Vironia kaubanduskeskus, Ideaal Kosmeetika, Polven Foods, Eesti kaevandusmuuseum, Aleks-Alla toitlustus & catering, OÜ Nursulu ning Kwintex.

Kunstiturniiri toetavad ettevõtted, kes mõistavad, et loomingulisus on omadus, millest on kasu igal elualal, seehulgas ka ettevõtluses, ning ühiskonnal tervikuna. Oleme neile kõigile südamest tänulikud, sest Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva-aastal tajume varasemast veel teravamalt, et just avaliku sektori ja eraettevõtete koostööna suudame aidata luua meie noortele parimaid võimalusi.

Väärikad auhinnad võitjatele ja tänukingitused kõigile osavõtjatele!

Lisainfo, reeglid ja registreerimine www.kunstiturniir.com

Registreerumine on avatud ja lõpeb kohtade täitumisel.

Kui tunned, et üritus on sinu jaoks siis KIIRUSTA, sest osalejate arv on piiratud!

Kui tead toredat kunstiõpetajast kolleegi või andekat noort, kes võiks olla huvitatud osalemisest, siis edasta kutse julgelt ka talle ;)

​ ​


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square