Külas Raadio 4 stuudios


Hommikuprogrammi "Великолепная четвёрка" meeskond. Foto: ERR

Ida-Virumaa noorte kunstiturniir külastas Raadio 4 stuudiot. Eesti Rahvusringhäälingu venekeelne raadioprogramm Raadio 4 üks kuulatumaid venekeelseid raadioprogramme Eestis, mida kuulab iga nädal keskmiselt 150-200 tuhat inimest.

Kunstiturniirist rääkisid hommikuprogrammis "Великолепная четвёрка" korraldaja Virve Linder ja Ida-Virumaa noorte kunstiturniiri 2017 laureaadid Maria Bograya ja Lisette Liise Lilleorg. Intervjuu jooksul räägiti, kuidas sündis idee korraldada reaalajas toimuv kunstivõistlus, mida on osalemine andnud noortele ning millist rolli kunst nende elus mängib.

Aitäh, säravale saatejuhile Irina Satsutale, kes meid vastu võttis ja lisaks intervjueerimisele meiega ka raadiomaja katuselt avanevat imelist 360-kraadist vaadet Tallinnale jagas.

Intervjuud saad kuulata siit:

Великолепная четвёрка 16.03.2018


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square